In this house, we do Disney

Søndag hygge

Hold nu op, jeg har fået sovet i nat og i dag har jeg det som om, at jeg har været i byen hele natten.

Nå ja, det var jeg jo også lidt, og nu får jeg virkelig regningen for de sidste to uger. Det betyder urolig krop, nærmest som om jeg har fået influenza – overgjort det, på alle fronter, nervøs søvn og ingen rigtig fokus på nuet.

Det er ligesom om, at jeg går i en verden ved siden af mig selv. Al på kroppen skriger, råber og lamer, for at jeg skal høre på den og jeg kan ikke rigtig komme derind og hjælpe den.

Det betyder søndagen på sofaen, og ingen aftaler – max lige gå med hunden,men ellers total afslapning på alle fronter.

Nu sidder jeg her ude i vores lille hyggelige overdækkede terrasse og nyder blomsterne på bare 14 dage er gået i blomst og står så flotte. Men ukrudt, græsslåning og oprydning er lagt på hylden til en anden dag. Jeg skal virkelig ned i gear igen, inden jeg starte i næste uge på arbejdet.

IMG_7062 IMG_7123 IMG_7124

Der er rigtig mange som har skrevet, når jeg har postede noget på min personlige FB side, at jeg så afslappet ud og faktisk kunne det ikke være længere væk fra sandheden af.

For jeg har haft gæster i 14 dage (selvfølgelig selvvalgt) og det trækker virkelig på trådene også selv om det er venner, som selv kan tage fra sig og hjælpe til.

Mit “pleaser” gen er altid på overarbejde, når vi er sammen med nogen og selv om mange siger til mig, du skal hvile i dig selv og nyde nuet, så føler jeg alligevel en vis forpligtelse overfor andre som er under vores tag.

Kald mig mads!
– men det er virkelig svært ikke at yde den ekstra service, for det hjælper alle at rydde op og gøre huset mere “tilgængeligt” og mere hyggeligt, kan ikke slappe af i rod.

Hader når der ligger en masse og flyder… og jeg er helt sikker ikke alene om det. Jeg ved at, der virkelig mange mænd og kvinder, som ligner mig på det punkt og tror at det er det, som jeg hader mest ved at være syg, at intet jeg gør – er godt nok til mig selv!

Og det er selv om jeg er gået fra 180% ned til 100% af mine egne krav p.g.a kræfterne ikke er til mere. Og når jeg så skal lade op, så er det kun 30% af min egne krav, jeg kan stille op med og DET ER SGU NOGET L..RT 

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In this house, we do Disney