Mega koldt og nu sner det...

Så kører websiden igen!!

Så er min hjemmesiden godt op og kører igen…yeaaa…

Nu skulle det hele gerne køre, som det burde med links og lign. Jeg kan slet ikke give udtryk på skrift, hvor dejligt det er at, det hele køre som det skal nu. Jeg har det bare en super god mavefornemmelse over at, det hele snart er helt kørt i top stilling med blog, webside, indlægs holdere og nyhedsbrev.

Jeg ved ikke med jer, men når man har arbejdet så meget for noget og IT lige pludselig driller, så bliver jeg altså bare mega skidt og vildt dårligt. Det er forfærdeligt, at man ikke kan holde til at, blive slået ud ind imellem. Men for mig, ramler min verden – og alt skal være oppe og kører igen ( og det er lige meget om det er et problem eller et andet), alt skal simpelhen være i orden igen, før at jeg kan slappe af og være i ZEN Zone igen!

Jeg arbejder stadig på Nyhedsmails til dem som skriver sig op på min webside og jeg har selvfølgelig også forsøgt, at få gang i mine blog indlægsholdere. De sover desværre stadig lidt i, men hvis jeg  ryster lidt mere, tror jeg på at de vågner…

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega koldt og nu sner det...