Kaotisk periode endte på sofaen....

Opfyld i køleskabet

Nu er jeg endelig kommet ud af huset og fået handlet ind til hjemmet.

Var det tiltrængt?

IMG_5547

Tros det at jeg har en dejlig mand, er det ikke fordi at, han er ret god til at sørger for nem og sund mad når jeg lige af slået ud i en periode!

Jeg tror det er en mande ting, for vi får aldrig sund mad, når han står for aftensmaden. Og det forstår jeg ikke, for hvis han ikke havde boet med mig, havde hans aftensmad stået på rugbrød, nudler og nem mad altid?

Det kan ikke være sundt!

 

Jeg har hele livet forsøgt at, spise sundt, dyrke motion og ikke “syndet” for meget og se hvor det har ført hen.  Nu hvor jeg ser tilbage, så har jeg helt sikkert et par “synde” perioder tilgode og dem får jeg forhåbentlig brugt med tiden..

Nu bliver køleskabet  fyldt igen med gode sunde råvare og vi er på vej tilbage til en sundere livstil igen!

 

IMG_5548

Sådan er det med en kronisk sygdom. Nogen dage er oppe og nogen dage er nede, men det er altid vigtigt at, vende tilbage på rette kurs igen, også selv om det kan være meget surt at starte fra kras igen og igen.

Det er en af de ting, som jeg arbejder med hvergang jeg bliver slået ud af kurs og skal tilbage på ren rette og gøre det gode igen.

Go lørdag
Knus fra mig til dig

1

  • Mette

    Du har så evigt ret. Det er så svært at komme op af hullet igen når man har været nede og skrabe bunden, men jeg synes faktisk det er sværere mens det rent faktisk står på, at se lyset på den anden side. Jeg bliver altid angst hvis jeg får en periode med flere smerter end ellers og frygter det er sådan fremtiden ser ud, selvom det jo heldigvis hver gang er gået mere eller mindre i sig selv igen.
    Dejligt med et fyldt køleskab der bugner af sundhed og lækkerier på den gode måde.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaotisk periode endte på sofaen....