Update med Livetmedgigt.dk

Nytårsforsæt….. ja/nej?

Nytårs forsæt har aldrig været noget, som jeg rigtig har brugt. For det har aldrig rigtig, været noget som jeg ønskede lavet om.

Også alligevel ikke helt rigtig, for jeg har altid haft de obligatoriske, som at, spise mindre slik, spise sundere, dyrker mere motion og hvad der ellers lige det er man plejer at sige. Men i år er mit nytårs forsæt, at jeg skal tage lidt af gangen og ikke forsøge at, lave det hele med det sammen.

Eks. i dag har den stået på oprydning, vasketøj og hunde vask -og klip. Det er ikke det bedste for mig, men jeg ved også godt at disse ting skulle gøres og da vi har haft gæster non stop i snart 3 uger, har det været lidt nødvendigt. Det sørgelige er, at jeg faktisk ikke engang i nærheden af, at være færdig….

Jeg syntes at med tiden, har jeg fået mindre og mindre krafter til, at få lavet det hele på en dag. Tempoet er ligesom gået ned af bakke med årene – kan det gå hen og være alderen, som kan have en indflydelse? Selv om jeg ikke ville indrømme det, så det måske en faktor, jeg er nød til at have med i min overvejelser af  det manglende tempo.

Jeg sidder nu i sofaen med en dejlig kop te og er ved at overveje om vi skal tage ud og handle i aften, når vi er færdige med huset. Meennnnn måske skal sofaen have lov til at få første plads?

Knus fra mig til dig 🙂

Morgen te Bailey

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update med Livetmedgigt.dk