Sommeraften i DK, når den er bedst

Når andre har det varmt, har jeg det godt ….

Nu kom der varme i luften og det betyder at, jeg har det mega godt i kroppen 

JEG ELSKER VARME og lune nætter 

Når jeg har det varmt og dejligt, virker kroppen optimal på alle punkter. Det er som om at, jeg har stået i køleskab i længere periode og nu bløder det hele op.

Jeg plejer at sige, at hvis du sætter en god olivenolie i køleskabet, bliver den stiv og tager du den ud igen, flyder den og er medgørlig. Min krop opføre sig nøjagtig på samme måde.

IMG_7212

Kender du det?

Ironi på høj plan!
Når jeg har det sådan, så har andre det varmt. Men kære mand har ikke sovet i to nætter nu p.g.a varmen og det sætter sine spor. Jeg sover fantastisk og har ikke sovet, så godt længe – jeg er bare ikke skabt til det danske klima – andet når vi nu har mega lækkert vejr.

I går var jeg på Region Midtjylland og arbejde. Jeg syntes normalt ikke at, jeg sveder sådan meget – men i går gjorde jeg og det er virkelig en underlig fornemmelse. Men som min Nuller sagde, så er det tegn på at jeg er godt polsteret (hvilke jeg også er blevet, hen over det sidste år) hi..hi..hi..

Jeg håber at du nyder disse dage med varme, sol og lune nætter. Jeg vil nyde dem til fulde og opføre mig som en ny kalv på græs…

Ha´en fantastisk dejligt solskins onsdag ♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeraften i DK, når den er bedst