Den obligatoriske Nytårs kur

Mega koldt og nu sner det…

 

IMG_5490

Frost, blæst og kulde helt ind i i benet!

Hold op hvor er det koldt – kulden går helt ind i midterste af benet. Morgen turen var mega koldt og jeg har ellers taget to huer på – foret bukser, en top, 2 bluser og en termovest og jeg fryser…..

Disse vejrændringer er nogen gange en udfordring for kroppen og selv om jeg er forberedt   og klar til at tage “aktion” bl.a ved at sørger for at, have en masse tøj på og sørge for at, mine sko har ordenligt såler. For hvis dine fødder fryser, fryser resten af kroppen også. Derfor er det vigtig med gode tykke såler og tros mange gode støvler har jeg kun et par, som kan bruges her i kulde tiden.

Sorel  er støvlerne som jeg slet ikke kan undvære her i kulde tiden og har du ikke et par, skulle du prøve dem at, investere dine penge i et par. De er ultimativ de bedste varme og måske ikke særlige fede, smarte og hip eller på nogen måde smarte, med de er VARME og super behagelige at have på…

Sorel støvler beige

Dette er mine 10 år gamle Sorel støvler

Sorel Støvler brun

Mine lidt nyere Sorel støvler til de dage, hvor jeg ikke har så mange kræfter til støvler uden snøre…

Knus fra mig til dig

-og næste gang du er inde i byen, prøv sådan et par – de bliver uundværlig for dig i de kolde  vinter måneder….

Og de holder mega længe og er helt sikkert et must i skoskabet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den obligatoriske Nytårs kur