Årets sidste julefrokost...

Mcdonalds mad…..og hvad sker der….

Ja,  i den travle lørdag udflugts tur til Tyskland, fik min mand og jeg Mcdonalds mad og se lige hvordan jeg ser ud?

Det med at folk siger, at mad er mad og det ikke betyder noget, hvad vi spiser og hvordan vi optager det i kroppen. Ikke rigtigt og her er det levende bevis…

En gang hver 1 1/2 år tager lysten over, og vi går ind og får en Big Tasty med pomfritter og en cola zero OG her er resultatet for hvad “grill” mad gør ved en – man skulle tro at jeg var teenager og ikke 43 år….

Godt at jeg har en hjemmedag og ikke skal nogeng steder. Nu har jeg taget min fantastiske muddermaske på. Muddermasken er lavet med havplanter, der trækker snavs og urenheder ud af huden og giver den nyt liv. Indeholder ekstremt fine mudderpartikler og efterlader huden frisk og sund og forhåbentlig kan den rense det ud og give mig en fin struktur igen!

Det er den enkel og naturlig vej til blødere, glattere og mere smidig hud…yeaa…elsker den!

MD mad   IMG_5178 IMG_5180

Jeg har aldrig været til ansigts masker o.l – jeg syntes at, det er for dyrt med alle mulige behandlinger også er de fyldt med øv, øv, ingredienser og vi kan aldrig finde ud af, hvad er godt og ikke godt. Lige indtil at jeg mødte dette produkt, det har alle de kvaliteter som jeg sætter pris på.

Nu håber jeg at, det forsvinder i løbet af et par dag og jeg er klar til weekenden, for der skal vi til min datters forstilling ” Vi maler byen rød- The Musical” og man skal jo helst være lidt pæn, når ens datter deltager som en af hovedrollerne.

Jule knus fra mig til dig

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets sidste julefrokost...