Nu med Nyhedsbrev...

Kaotisk periode endte på sofaen….

Undskyld at, jeg ikke har været på så meget i denne uge. Men desværre har jeg ligget på langs i snart 5 dage med kvalme, svimmelhed, krops rysten og opkast.

Det er lidt svært for andre at, forstå når jeg bliver syg. Men jeg forsøger alligevel om jeg kan komme med en forklaring eller en forståelse for hvad jeg går igennem et par gange om året.

Har du nogen siden prøvet at,  løbe en halv eller hel maraton og når du når mållinjen og kroppen er hel flad og udkørt – den ryster af overanstrengelse og din væske balance er godt nede, så du har lidt kvalme og en smule svimmelhed?

IMG_5490

-sådan har jeg haft det i flere dage…..

Her til morgen, var første dag uden svimmelhed og kvalme. Så det ser ud til at kræfterne er på vej tilbage og jeg kan begynde at, være noget i løbet af dagen og noget for min mand.

Jeg ved hvor vigtigt det er,  at efter et par dage på langs, at komme op og igang igen!

Hvis jeg ikke kommer igang så hurtig som muligt,  så har jeg en tilbøjelighed til at “falde” tilbage og blive dovnen. Ikke fordi at jeg ikke laver noget, men min initiativ falder drastisk og det tage tid at bygge det op igen!

Så rolig frem med en “fast hånd”, så kommer jeg godt ovenpå igen, både med energien og med initiativet til at, lave en del i huset og her på bloggen igen:-)

Weekend knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med Nyhedsbrev...