Fantastisk interview

Hygge i Århus

Turen i dag, gik til Århus med manden og sønnen på denne første lørdag i April uden regn. Hvor dejligt at vi kunne gå udenfor uden regntøj, paraplyer og bare nyde, at solen forsøgte at tittet frem bag skyerne. Det skete dog ikke, men det var virkelig rart at, opleve Danmark i et mild forårs vejr her til slut April.

Frokost på Maggi i Århus

Frokost på Maggi i Århus

Patrick siger, MOR ta´nu det kamera væk – “jeg er lige ved at forklare noget på min mobil One+2, som er meget bedre end din Iphone….”

Vi skulle ud og finde Patrick´s fødselsdags gave og det var svært, for så var det ikke på lager i den rigtige størrelse, forkert farve eller udsolgt.

I dag skal du være klar til, at købe med det samme og ikke have betænkningstid af brug, af  dine penge og det syntes jeg er lidt den forkerte udvikling.

Vi har ikke sommer endnu og allerede, er min størrelse i sandaler udsolgt – Hvad sker der lige for det ? Sommeren er ikke engang begyndt og jeg har ikke haft tid/overskud til, at komme ind til byen og kikke på det før i dag…og nu er de allerede væk (var i flere butikker) øv øv øv øv 🙁

Nu hedder den nettet, og der finder jeg dem helt sikkert og som vi snakkede om, så er det snart alt hvad vi køber er fra nettet. For varerne i butikken er så hurtig væk, at vi ikke kan nå at se dem, før de er udsolgt.

Vores lille eventyr i Århus – nu sidder jeg på nettet og surfer rundt efter sandaler – det gode i dag var at, vi fik gået 7 km og det var ren “shopping”.

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk interview