WOW - Vision Leddegigt 2020

Hip, Hop or Not!

Når jeg sidder og ser, samt læser alle de her livstil input rundt omkring på diverse medier og høre om det i radioen, får jeg det faktisk skidt med mig selv!

Var jeg en dårlig mor fordi at, jeg ikke valgte at, dyrke et tons motion, spise rigtigt og havde det rigtige job med den gode løn – men rent faktisk VALGTE at, bruge min tid hjemme ved mine børn og mand, da vi havde børn i huset!

I dag skal vi som “normale” mennesker helst dyrke motion i stor stil, spise den rigtige mad, have det rigtige job og være på udlands ferie flere gange om året og selvfølgelig den gode løn.

Vi vil gerne have børn, hus og volvo´en – men over gør vi det for os selv?

Vi er alle klar over at, der skal motion ind i ens liv, men på hvilke bekostning sker det?
Skal det være efter arbejde også hente børnene senere end man plejer eller er det når de små skal puttes og helst ser at, mor og far læser for dem.

Hvad så med efter aftensmad, er det bedst?
Ens børn er hjemme i så kort tid af døgnet og hvis man skal afsted igen, umildbart kort tid efter at, man faktisk er landet hjemme efter indkøb, mandlavning, tømning af tasker m.m  –  Hvad er der så tilbage af dagen til at, nyde sine unger!

For vi får vil unger for at, nyde dem – opleve dem vokse op, nyde dem når de er slemme og irriterende og elske dem, når de putter sig ind til sig en aften, hvor man mindst venter det. Er det ikke hele idéen, med at få børn?

Hvorfor er det så at, vi som samfund har så travlt med at, være EGO´er og præsterer os halvt ihjel?

Jeg snakker ikke om at, vi skal tilbage til de “gode gamle dage”, men hvad blev der af at, det er faktisk ok, at være hjemme og hygge med sine børn og nyde at, man har fået dem og de faktisk kun er til låns i en kort periode!

Det er helt ok, hvis vi mener at, det er i orden, at melde os til diverse maraton, halve triathlon eller dyrke at, løbe hver dag. Men på hvilke bekostninger gør vi det?

Jeg siger ikke at, det som jeg gør, er det rigtige. Men jeg kan bare ikke lade være med at, tænke på om hvordan vores næste genneration opfatter rollen som forældre og hvordan det påvirker deres liv, at mor og far altid var afsted på arbejde eller er ved at træne sig op til et maratonløb eller Triathlon.

I vores hus har vi altid prioriteret vores børn i første række og i dag, kan vi mærke forskellen mellem at, vælge børn og ikke fravælge at, have dem.

Det nyder de stadig meget og vi får det fortalt næsten hvergang vi ser dem. Det bånd man får opbyggede, når børnene er små, er unikt og specielt og en gave til livet. Hvorfor ikke lige stoppe op og nyd det, de få år det står på?

Jeg er helt sikker på at, der er mange af jer kan finde ud at, jonglere imellem børn, arbejde og fritid – jeg har ikke det rigtige job, dyrker ikke den rigtige motion og jeg spiser heller ikke altid den rigtige kost og hvorfor følger jeg så at, det mig som er sat på sidelinien af dagens Danmark…. er vi ikke gode nok, som vi er?

Jeg elsker mit liv ( kunne dog godt være foruden en “følgesvend”)  Jeg har ikke fortrudt mine valg og det håber jeg heller ikke at, andre gør – for vi har kun valget en gang -også er det for sent at fortryde.

IMG_5651

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW - Vision Leddegigt 2020