Online med Livetmedgigt.dk

Et farvel til 2015 – Kæmpe Nytårs knus fra mig til dig

Årets sidste dag og hvad skal du?

Jeg er faktisk ikke selv sådan en Nytårs aften pige og det er selv om at, vi mange mange år har holdt det det store skud hos os igennem årene med forskellige venner.

Min mand plejer at sige, at  julen er for familien, mens Nytår er for venner…..

Jeg kan godt lige idé om at, man hopper ind i det nye år og få champagne og kransekage. Jeg står da også selv og skråler til “vær velkommen herrens år” og vi ser også Dronningens nytårstale kl. 18.

Efter Dronningens nytårs tale snakker vi så lidt om hvad der var godt eller dårlig og hvad vi syntes at, hun manglet eller har talt for meget om…’ Jeg selv er royal og ved ikke om grunden er, at jeg er født og opvokset på Amager, hvor hele atmosfæren er, men det er min mand overhoved  ikk´og det giver nogen sjove diskutioner hen over bordet.

Når jeg tænker tilbage på tidligere Nytårs aftener, er det først rigtig været noget som jeg ikke gider mere, efter at jeg blev syg. Da jeg var yngre og gik i byen, var nytårs aften en dag med meget fokus på tøj, make up og de rigtige drikkevarer. I dag tænker jeg bare arbejde, arbejde, arbejde og jeg tror at, det er derfor at, jeg elsker når vi skal være alene Nytårsaften og bare hygge os.

Det kan godt være lidt bemærkelsens værdi at, tænke på at al det her Nytårshalløj har for mig været li´ med arbejde og ingen sjov. Og det er selv om jeg syntes at, det er mega hyggeligt, at have besøgende og være sammen med andre mennesker.

“Man har hele julen brugt ens resurser og når man så når til denne aften, er al krudtet skud af for længe siden” 

Nytårs aften skal være hygge og afslapning, ikke stress over maden eller stå i køkkenet, i flere timer over en 3-4 retters menu. (Jo, hvis man kan lide det, skal man gøre det). Men lav det som man best kan lide og spise og gør det i ens egen tempo, ellers bliver det noget juks for en selv og gæsterne.

Mine gode råd til dagen bliver nemt og behagelig for en selv, også er råde også super gode til jer med børn.

  • sov længe
  • ta´ud og få noget frisk luft
  • ta´en “morfar” om eftermiddagen 
  • bevægelse om aften – ud og fyr af ind imellem/gå med hund/ barnevogn m.m
  • ikke sidde fast på en stol hele aften

ls tur

Nytårs knus fra mig til dig

Og pas godt på jer selv og husk at have briller på til fyrværkeriet i aften !!!

GODT NYTÅR TIL JER ALLE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online med Livetmedgigt.dk