Yeaaaa, nu er jeg ......

Den nemme Æggekage

Jeg er og bliver en pige, som kikker ind i køleskabet og ser hvad der er og hvad kan jeg lave  i dag!

Jeg født og opvokset med, at ovenpå  æggekage, skal der sukker – og med alderen, er det ikke ren kropsmæssigt så godt. Og efter mange udfordringer på diverse æggekager, er dette blevet en jeg ren faktisk kan lide.

Jeg er ikke hel vild med æg og derfor har jeg måtte finde andre løsninger og denne æggekage er både lækker, nem og super enkel.

13446191_10154256151161306_425829929_oGlutenfri, laktosefri & sukkerfri

Ingredienser

  • Frilandsæg (ca. to æg pr. person)
  • Cherrytomater, halverede
  • Foreslag til krydderier: Cayennepeber, gurkemeje, timian, merian og oregano, frisk salvie
  • Himalaya- eller havsalt
  • Kokosolie til beklædning af bagepapiret, hvis du laver den i ovnen
  • Frisk basilikum til pynt, grofthakket

Pisk æggene med salt, peber og gurkemaje (pulver), og tilsæt derefter i halverede cherrytomater (efter egen smag) og frisk hakkede oregano. Beklæd en form eller bradepande med bagepapir – afhængig af hvor meget, du laver – og smør med kokosolie. Hæld æggemassen over formen.

13397033_10154256046441306_970245743_o     13410346_10154256046466306_768145699_o     13405719_10154256046436306_110143931_o

Bag æggekagen ved 150 grader ved alm. ovn i ca. 1 time – ved 180 grader kan tidens forkortes. Pynt slutteligt æggekagen med frisk hakket basilikum.

Variation – tilsæt andre friske krydderurter, f.eks. oregano, salvie, ramsløg, merian eller purløg før eller efter tilbedredning. 

Velbekom ♥

13405365_10154256151111306_875374422_o

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeaaaa, nu er jeg ......