Ung og gigt - SUNDdag i Århus

av, av og av…

Vejret og nu med nyt fleksjob bevis på mit nye konsulent job! 

Vejret er da total uforusigelig og mega ustabil. Min krop mærker alle de her forskelige vejrforandring vi rammer ind i disse forårs måneder.

IMG_7153 Varme, kulde, vind og igen vind, kulde også varme – jeg er så udmattet  af det disse vejrforandringer lige i tiden, hvor hele kroppen skriger, jager og udmatter ens energi fuldstændig.

I går skulle vi have 22 grader og jeg tager for lidt tøj på og begynder at fryse på jobbet – hvorfor nu det, kalenderen siger snart sommer ♥ ♥ ♥

Hvor er det svært at finde mit psykiske velbefindende som er vigtig, når vi lever med en gigt sygdom, især når kroppen konstant er på overarbejde….arrrhhhh…. Kom nu med den sommer, sol og varme vi længes efter !!!

IMG_7149

Foråret er kommet og naturen viser det på blomsterne i haven, træer med små knopper og praktisk talt viser alt omkring mig, at vi er godt igang med det dejligste halvår for mig ♥

Nu tager jeg lidt ekstra tøj på, når jeg skal ud af huset og håber på at vi snart får dejlig varme sommervejr.

I dag fik jeg endelig godkendt mit nye fleksjob som konsulent, efter en lille kamp med kommunen, vedr. den nye fleksjobreform 2013 og om jeg efter de nye regler, skal være berettiget til bevilliget fleksjob og ikke midlertidig fleksjob (revurderes efter 5 år).

Det gik igennem og nu er jeg forhåbentlig fri for, at skal “slåes” med kommunen om jeg skal vurderes efter disse 5 år, som den nye lov henviser til.

Du kan læse mere om fleksjobreformen her ♦

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ung og gigt - SUNDdag i Århus