25 år og glæder mig til de næste 25.....

Årets sidste julefrokost…

I aftes var jeg til åres sidste julefrokost, syntes det er lidt øv, at jeg her d. 8 dec. allerede er færdig med diverse julefrokoster og arrangementer.

Syntes lidt at, der det er kommet til, at fordi at vi har så travlt i december måned, holdes alle julefrokoster og julearrangementer i november måned ( nu er det bare november måned som er fyldt).

Da vores børn var små, blev det ret hurtigt en fræse/ideé at, alle ville lave julearrangementer i november, for med 2-3 børn og 2-3 arrangementer så er de 20 dage hurtigt væk. Men det er indtalt noget HUMBUK. For hvis du ser på det fra en anden vinkel, forlænger du jo bare december måned og giver både børnene og dig selv en mulighed for at være “usunde” over en længere periode.

Det som december måned er, er jo et måned, hvor vi alle burde “tælle” op til d.24/12 og have hygge og samvær med venner, kammerater, skole, arbejde og familie. I dag er det blevet til, at det hele bare skal overstås, så hurtig som muligt og helst inden jul. Da vi var til den første julefrokost var der ikke engang julemusik på….iiiiiiireterende, da julefrokost er hygge, samvær og lækker mad.

Vi har d. 8 dec. og vi er næste færdig med diverse jule/fødselsdags gaveindkøb og nu mangler vi bare at få julebagt og lavet konfekt…….for mig er konfekt er bare det bedste ved julen. Jeg elsker marcipan og mørk chokolade, så hos os skal det ikke laves for tidligt, for jeg kan ikke lade det ligge i køleskabet til vi når til juledagene.

Glædelig 8 dec. og nyd denne dejlige og festilige måned – den kommer kun den ene gang og ja, vi bliver lidt større og lidt rundere her i jule, men så længe man “synder” fra jul til nytår og ikke fra nytår til jul, så går det hele nok alligevel:-)

Juleknus fra mig til dig

12316162_10153758010571306_2705935110483440431_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 år og glæder mig til de næste 25.....